This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of ALO 116 111 and do not necessarily reflect the views of the European Union

Informohu për tema të ndryshme që mund t'ju interesojnë ...

Klikoni në secilën temë për të parë më shumë!

Si mund të ndihmojmë?

Zgjidhni temat që ju interesojnë dhe gjeni përmbajtjen

SI TI NJOHIM SHENJAT E...

SI TI NJOHIM SHENJAT E DHUNËS Si mund të […]

Kush ka nevojë për mbrojtje?

Kush ka nevojë për mbrojtje? Të jesh i mbrojtur […]

KUSH KONSIDEROHET FËMIJË

KUSH KONSIDEROHET FËMIJË Që prej vitit 2010, Shqipëria konsiderohet […]

Si mund të ndihmojmë?


  Video

  ALO 116 për mbi 10 vite në krah të fëmijëve

  Në ditët më të vështira jemi bashkë dhe bashkë do t'ia dalim. Ne jemi në dispozicion të fëmijëve dhe adoleshentëve çdo ditë, 24 orë!

  Rreth Nesh

  Misioni ynë

  Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijë është një instrument që ka për qëllim të këshillojë fëmijët përmes telefonit dhe të referojë nevojat e tyre në institucionet përkatëse. ALO 116 si një shërbim i ri dhe unik në të gjithë Shqipëri synon ngritjen e standarteve dhe procedurave të duhuar në funksioan të një shërbimi cilësor për fëmijët.

  TELEFONONI TANI

  116 111

  Vendodhja

  Rruga Perlat Rexhepi, Tiranë