Raporto Tani? Ne jemi këtu për ty

Dhuna ose keqtrajtimi ndaj fëmijëve është çdo formë e dhunës fizike, emocionale apo seksuale. Formë e dhunës ndaj fëmijëve është edhe neglizhimi dhe çdo formë tjetër shfrytëzimi si psh përfshirja e fëmijës në punë të rënda ose me orë të zgjatura, gjë që e vë atë në situatë jo të shëndetshme apo demoralizuese e cila çon në dëmtim real ose të mundshëm të shëndetit, mbijetesës dhe zhvillimit të fëmijës.

Keni nevojë për ndihmë? Mëso më shumë

Fëmijë

Të rritur

Ne jemi këtu për ty

Dhuna ose keqtrajtimi ndaj fëmijëve është çdo formë e dhunës fizike, emocionale apo seksuale. Formë e dhunës ndaj fëmijëve është edhe neglizhimi dhe çdo formë tjetër shfrytëzimi si psh përfshirja e fëmijës në punë të rënda ose me orë të zgjatura, gjë që e vë atë në situatë situate jo të shëndetshme apo demoralizuese e cila çon në dëmtim real ose të mundshëm të shëndetit, mbijetesësdhe zhvillimit të fëmijës.

Dhunë psikologjike

Dhunë fizike

Abuzim seksual

Neglizhim

Shfrytëzim I fëmijës

Bullizëm

Abuzim online

Rreth Nesh

Misioni ynë

Linja Kombëtare e Telefonit për Fëmijë është një instrument që ka për qëllim të këshillojë fëmijët përmes telefonit dhe të referojë nevojat e tyre në institucionet përkatëse. ALO 116 si një shërbim i ri dhe unik në të gjithë Shqipëri synon ngritjen e standarteve dhe procedurave të duhuar në funksioan të një shërbimi cilësor për fëmijët.

Këshilla për të raportuar përmbajtjen e dëmshme online!

Superfuqia ime

Superfuqia për të ndaluar dhunën, abuzimet seksuale, bullizmin, shfrytëzimet është të flasësh për këtë problem me ata të cilët kujdesen për ty, me dikë që i beson dhe mund të të ndihmojë. Beso, gjërat mund të ndryshojnë.
Video

ALO 116 për mbi 10 vite në krah të fëmijëve

Në ditët më të vështira jemi bashkë dhe bashkë do t'ia dalim. Ne jemi në dispozicion të fëmijëve dhe adoleshentëve çdo ditë, 24 orë!

Alo 116

Lajme

ALO 116111 thirrje Zuckerberg: Ktheje...

ALO 116111 thirrje Zuckerberg: Ktheje Facebook të sigurt për […]

ALO 116111 OFRON NGA SOT...

ALO 116111 OFRON NGA SOT NJË PLATFORMË TË VEÇANTË […]

“BASHKOHU ME NE PËR TË...

Tiranë, 20 Nëntor 2011 – Qëndra për Mbrojtjen e […]

0
TELEFONATA KU FËMIJËT KANË KËRKUAR MBËSHTETJE PSIKO-SOCIALE
0
RASTE ABUZIMI DHE DHUNE NDAJ FËMIJËVE TE RAPORTUARA TE ALO 116.
0
72% DJEM KANË RAPORTUAR DHE KANË MARRË MBËSHTETJE TË ALO 116
0
28% VAJZA KANË RAPORTUAR DHE KANË MARRË MBËSHTETJE TË ALO 116