This website was created and maintained with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of ALO 116 111 and do not necessarily reflect the views of the European Union

Interneti i Sigurte - Raporto Online

  Informacion Rreth Problemit

  Cfarë përmbatje të papërshtatshme po raportoni?
  Ekspozim ndaj imazheve apo materialeve me përmbajtje seksualeCyber bullingMobile bullingPornografi me te mitur në IternetSms dhe postime te tjera ofenduese
  Ku e keni ndeshur këtë problem?
  Ne emailWebsiteNë rrjete socialeTjeter  Detajet e adresës së websites

  Tek kutia meposhte vendosni adresen e sakte ku keni ndeshur përmbajtjen e papërshtatshme apo abuzmin online, ndërsa tek kutia e dytë pershkruaj cfare ka ndodhur.  Zgjidh mënyrën tënde të raportimit

  Ne do të mbajmë të dhënat tuaja të kontaktit rreptësisht konfidenciale. Nëse ju preferoni të mbetet krejtësisht anonim ju mund ta bëni këtë, por në qoftë se ne kemi nevojë të lidhemi me ju në lidhje me përmbajtjen e raportuar për të ju kthyer një përgjigje ankesës tuaj ne kemi nevoje per minimumi nje adrese emaili per te ju kontaktuar.

  OPSIONI 1: Doni të raportoni anonim

  OPSIONI 2:

  Gjinia
  FemërMashkull